‘the 泳池店屋’由FARM与KD Architects合作,新加坡图片© 杰里米·桑(Jeremy San) 所有图片均由FARM提供

 

 

 

新加坡公司 农场 与合作 KD Architects renovated an old local 店 house as part of 的lorong 24A店屋系列 由七位建筑师组成’ spatial experiments with each of 的eight attached residences along 的street. 的‘pool 店 house’ aims to create a conversation between 的existing building and 的‘insertion’ of 的new, rather than an ‘extension.’ 的entire space is hollowed out, with intermittent steel and hardwood floors created half-levels with an open communication. 

 

a linear pool at 的entrance emphasizes 的elongated floor plan, exaggerating a narrow path for circulation while providing a recreational 区 . 原始的砖墙保持不变,增加了丰富的元素‘aged’整个本来是当代的建筑。纵轴长的天窗照亮了下面几层楼,上面悬挂着一系列薄木板,使直射的阳光变暗。附加物设置在较小的矩形平面图中,带有屋顶露台,可俯瞰相连的历史建筑。

 

参见designboom’s coverage of 的‘泳池店屋‘s’ neighbor 这里 ,由 凌浩建筑师,距离酒店只有五个单位。

 农场 : 的pool  店 house linear pool accentuates 的proportions of 的plan 图片© 杰里米·桑(Jeremy San)

 农场 : 的pool  店 house 半水平创建许多交流的空间图像© 杰里米·桑(Jeremy San)

 农场 : 的pool  店 house contemporary stairs fill 的space 图片© 杰里米·桑(Jeremy San)

 农场 : 的pool  店 house 图片© 杰里米·桑(Jeremy San)

 农场 : 的pool  店 house 图片© 杰里米·桑(Jeremy San)

 农场 : 的pool  店 house 楼上现有房屋图片© 杰里米·桑(Jeremy San)

 农场 : 的pool  店 house natural light glows through 的louvers on 的ceiling 图片© 杰里米·桑(Jeremy San)

 农场 : 的pool  店 house upstairs of 的original house / library shelves 图片© 杰里米·桑(Jeremy San)

 农场 : 的pool  店 house transition space between 的downstairs and 的new addition 图片© 杰里米·桑(Jeremy San)

 农场 : 的pool  店 house 后立面形象© 杰里米·桑(Jeremy San)

 农场 : 的pool  店 house 后立面形象© 杰里米·桑(Jeremy San)

 

 农场 : 的pool  店 house 网站计划

 

 农场 : 的pool  店 house 平面图/ 0级

 

 农场 : 的pool  店 house 平面图/ 1级

 

 农场 : 的pool  店 house 平面图/ 2级

 

 农场 : 的pool  店 house 平面图/ 3级

 

 农场 : 的pool  店 house 屋顶平面图

 

 农场 : 的pool  店 house 部分

 

 农场 : 的pool  店 house 部分

 

 农场 : 的pool  店 house 正视图

 

 农场 : 的pool  店 house 后仰

 农场 : 的pool  店 house placement within 的8lorong 24A店屋系列 图片©lorong 24A店屋系列

 

 

项目信息:

 

设计 顾问:FARM与KD建筑师合作 设计 球队 :库尔纳托·斯拉梅特(Kurjanto slamet),提亚南川,李慧莲 土地 :143.30平方米 已建 在gfa中 :366.94平方米 项目 : 2012